Åbyhøj er en bydel og en forstad til Århus. Der er et stort udvalg af lækre frisørsaloner som alle står klar til at hjælpe dig og din familie. Der tilbydes alt lige fra en klipning, til håropsætninger. Du vil altid kunne få råd og vejledning hos din frisør, så du kan sætte dit hår, som var du lige kommet hjem fra frisøren.

Posins Frisør Århus

Posins Frisør ligger på Trøjborg, adressen er Tordenskjoldsgade 1, 8200 Århus N. De er virkelig dygtige til både herreklip og dame klip, og stemningen i deres salon er helt fantastisk!

Poul M Frisør Århus

Poul M er en af Danmarks største frisørkæder, og der er derfor sikker på en god kvalitet af frisører når du besøger dem. 

Rask Frisør Århus

Rask frisør er en salon som er meget hyggelig og rummelig, og omgivelserne er dejlige. 

Træholt Frisør Århus & Viby

Dette er en kvalitetsbevidst og eksklusiv frisør i Århus, som yder en helt fantastisk personlig service.

Frisør Sandahl Århus

Denne frisør klipper både herre, damer og børn. Det er en frisør i Århus, som er kendt for deres gode frisører.

Stinna Røgen Frisør Århus

Noget af det de vægter højt er godt håndværk, og ved hver behandling og klip gør de alt hvad de kan for at give dig det resultat du ønsker.

Cosmo Coiffure Frisør Århus

I deres salon er der en virkelig hyggelig stemning, og det gode håndværk er altid i fokus. De ligger inde i Århus.

Cut’n Cool Frisør Århus

De er en morder frisørsalon, som ligger i Århus. De har både mænd, kvinder og børn som kunder.

Frisør århus v

Århus V er den vestlige del af Århus, som byder på mange gode og dygtige frisører. De er altid klar til at hjælpe dig og der er rig mulighed for at kunne købe deres lækre hår- og stylingsprodukter, så du kan forkæle dig selv og dit hår, som var du stadig hos frisøren.

Frisør aarhus v

Aahus er et en af de rigtig store byer og der findes rigtig mange frisører. I Aarhus V kan du finde dygtige og kvalitetsbevidste frisører, som vil hjælpe dig med det du ønsker – om det er blot er en klipning af spidser eller det er den helt store omgang med farvning og klipning. Der ydes god service og der er altid råd og vejledning, så du kan style det selv derhjemme.

Frisør i åbyhøj

Århus råder over mange bydele, heriblandt Åbyhøj. Det er en forstad, som har kompetente og dygtige frisører. Det eneste du skal er blot at finde den der passer til dig og dine behov og det du ønsker. Mulighederne er mange og din frisør vil stå klar til at hjælpe dig. Der er også mulighed for at købe professionelle hår- og stylingsprodukter, så du kan få lækkert hår derhjemme.

frisør århus
Frisør Åbyhøj

Find frisør abyhøj

Åbyhøj har et godt udvalg af frisørsaloner, som kan hjælpe dig og/eller din familie eller venner. Om du er mand, kvinde eller blot har et barn der skal klippes, så er der rig mulighed for at finde en dygtig og kompetent frisør. Deres opgaver er mange og der er mange muligheder for ønsker, din frisør kan give og hjælpe dig med. Du skal blot finde den frisør, som vil kunne passe til dig og det du går og ønsker og drømmer om.