Viby J er en bydel i Århus, som byder på et torv, nær Århus centrum. Der er mange muligheder for at finde en frisørsalon, der vil stå klar til at hjælpe dig med de ønsker og behov, du er ude efter. Derudover er det altid muligt at få råd og vejledning om de spørgsmål der måtte være.

Posins Frisør Århus

Posins Frisør ligger på Trøjborg, adressen er Tordenskjoldsgade 1, 8200 Århus N. De er virkelig dygtige til både herreklip og dame klip, og stemningen i deres salon er helt fantastisk!

Poul M Frisør Århus

Poul M er en af Danmarks største frisørkæder, og der er derfor sikker på en god kvalitet af frisører når du besøger dem. 

Rask Frisør Århus

Rask frisør er en salon som er meget hyggelig og rummelig, og omgivelserne er dejlige. 

Træholt Frisør Århus & Viby

Dette er en kvalitetsbevidst og eksklusiv frisør i Århus, som yder en helt fantastisk personlig service.

Frisør Sandahl Århus

Denne frisør klipper både herre, damer og børn. Det er en frisør i Århus, som er kendt for deres gode frisører.

Stinna Røgen Frisør Århus

Noget af det de vægter højt er godt håndværk, og ved hver behandling og klip gør de alt hvad de kan for at give dig det resultat du ønsker.

Cosmo Coiffure Frisør Århus

I deres salon er der en virkelig hyggelig stemning, og det gode håndværk er altid i fokus. De ligger inde i Århus.

Cut’n Cool Frisør Århus

De er en morder frisørsalon, som ligger i Århus. De har både mænd, kvinder og børn som kunder.

Frisør viby torv

Viby torv byder på forskellige butikker og Viby Centret. Her vil du kunne finde en frisør, som sætter et højt fokus på dig som kunde og der tages udgangspunkt i dine personlige ønsker, så I fællesskab kan finde frem til hvad der er dit behov. Der tilbydes både herreklip, farvninger, børneklip, dameklip og meget mere. Så find din frisør og book allerede en tid i dag.

Frisør i viby j

I Viby J finder du frisørsaloner der vil give dig en unik oplevelse hos en professionel frisør. Uanset om du er mand, kvinde eller det blot er dine børn, der skal klippes, vil du eller børnene sættes i fokus, da kunden altid er førsteprioritet. De står også klar til at give dig en god oplevelse og komme med gode råd og vejledning.

Frisør viby center

Med et stort udvalg af frisørsaloner, vil der være rigtig gode muligheder for at finde en frisør, som passer til dig og dine ønsker. De lægger stor vægt på du som kunde føler dig godt tilpas, også når du forlader salonen. De vil stå klar med forslag til frisurer og gode råd og svar på de spørgsmål, som du måtte stå med.

frisør århus
Frisør Viby J

Frisør århus syd

Århus Syd har gode og dygtige frisører som brænder for deres arbejde og som viser stor entusiasme. Mange af dem samarbejder med danske modeller og har et bredt udvalg af professionelle mærker af hår- og stylingsprodukter, så du kan få følelsen af at din frisør er hjemme hos dig.

Billig frisør viby j

Der er mange frisørsaloner i Århus og heriblandt i Viby J. De vil altid stå klar til dig og dem du kender, som trænger til at blive ”frisket” lidt op. Der ydes mange forskellige frisør ydelser og service, lige fra en klipning til farvning af bryn og vipper. Du finder og lækre produkter, som de selv anvender på deres kunder, så du kan købe dem og skabe lækkert hår hjemme på badeværelset.