Trøjborg er en bydel i Aarhus N. Du finder mange gode frisører i denne bydel, der giver god service og hyggelige omgivelser. Der findes frisøre til både mænd, kvinder og børn. Så du vil hurtigt og nemt finde en til at klippe dit eller familiens hår. Er du mand, finder du også muligheder i at besøge en rigtig babersalon, som gør det på god gammeldag manér.

Posins Frisør Århus

Posins Frisør ligger på Trøjborg, adressen er Tordenskjoldsgade 1, 8200 Århus N. De er virkelig dygtige til både herreklip og dame klip, og stemningen i deres salon er helt fantastisk!

Poul M Frisør Århus

Poul M er en af Danmarks største frisørkæder, og der er derfor sikker på en god kvalitet af frisører når du besøger dem. 

Rask Frisør Århus

Rask frisør er en salon som er meget hyggelig og rummelig, og omgivelserne er dejlige. 

Træholt Frisør Århus & Viby

Dette er en kvalitetsbevidst og eksklusiv frisør i Århus, som yder en helt fantastisk personlig service.

Frisør Sandahl Århus

Denne frisør klipper både herre, damer og børn. Det er en frisør i Århus, som er kendt for deres gode frisører.

Stinna Røgen Frisør Århus

Noget af det de vægter højt er godt håndværk, og ved hver behandling og klip gør de alt hvad de kan for at give dig det resultat du ønsker.

Cosmo Coiffure Frisør Århus

I deres salon er der en virkelig hyggelig stemning, og det gode håndværk er altid i fokus. De ligger inde i Århus.

Cut’n Cool Frisør Århus

De er en morder frisørsalon, som ligger i Århus. De har både mænd, kvinder og børn som kunder.

Trøjborg frisør

Der findes et utal af frisøre og du vil med garanti finde en som vil passe til dig i Trøjborg. Det er en dejlig bydel, som tilbyder kvalitetsfrisøre til både kvinder og mænd. Du kan få ordnet alt fra klippet hår, skæg, favning og retning af bryn. Derudover sælger mange af frisørerne lækre kvalitetsprodukter, som shampoo, balsam, hårkure, stylingsprodukter mm. Find frisør i Aarhus lige her.

Frisør århus nord

Århus er en meget stor by. Heriblandt kan du i Århus Nord finde gode og kvalitetsbevidste frisøre, der har taget deres uddannelse og som vil guide og style dit hår, som du netop går og ønsker. Der vil med garanti være en frisør at finde til dig og dine ønsker og ideer. Uanset om du ønsker det farve, klippet en frisure eller det kun er spidser.

Frisør på trøjborg

Det kan være rigtig svært at finde en ny frisør, da denne person skal ordne dit hår og det kan være svært at rede, hvis det skulle gå hen og gå galt. Men frygt ej. Du kan sagtens finde fantastiske frisøre i Trøjborg. Og hvis du vil vide lidt mere om dem, så kan du gå ind på deres egen hjemmeside eller prøve trustpilot, for at se og læse kundernes bedømmelser.

frisør århus
Frisør Trøjborg

Frisør aarhus nord

Rigtig mange af deres frisøre i Aarhus Nord har mellem 4 og 5 stjerner. Det er et rigtig godt udgangpunkt at anvende, hvis du leder efter et nyt sted at prøve. Der findes mange kvalitetsfrisører, så du vil med garanti finde en som passer til dig og det behov og ønsker du har.

Frisør trøjborg århus

Århus er en meget stor by i Danmark. I Århus finder du en bydel med navnet Trøjborg. Her kan du finde rigtig mange forskellige frisøre med forskellige serviceydelser. Der er frisører til både mænd, kvinder og børn. Så hele familien kan blive klippet samme sted. Der er også rig mulighed for at kunne købe kvalitets hårprodukter, som frisøren selv anvender til jer/kunderne.