Risskov er en bydel i Aarhus. Det er en bydel der strækker sig langs skaven og stranden. Her vil du kunne finde et stort udbud af frisører der står klar til at give dig en fremragende service og noget lækkert hår. Derudover tilbyder mange af dem også at der kan købes professionelle hår- og stylingsprodukter, så kan style håret derhjemme.

Posins Frisør Århus

Posins Frisør ligger på Trøjborg, adressen er Tordenskjoldsgade 1, 8200 Århus N. De er virkelig dygtige til både herreklip og dame klip, og stemningen i deres salon er helt fantastisk!

Poul M Frisør Århus

Poul M er en af Danmarks største frisørkæder, og der er derfor sikker på en god kvalitet af frisører når du besøger dem. 

Rask Frisør Århus

Rask frisør er en salon som er meget hyggelig og rummelig, og omgivelserne er dejlige. 

Træholt Frisør Århus & Viby

Dette er en kvalitetsbevidst og eksklusiv frisør i Århus, som yder en helt fantastisk personlig service.

Frisør Sandahl Århus

Denne frisør klipper både herre, damer og børn. Det er en frisør i Århus, som er kendt for deres gode frisører.

Stinna Røgen Frisør Århus

Noget af det de vægter højt er godt håndværk, og ved hver behandling og klip gør de alt hvad de kan for at give dig det resultat du ønsker.

Cosmo Coiffure Frisør Århus

I deres salon er der en virkelig hyggelig stemning, og det gode håndværk er altid i fokus. De ligger inde i Århus.

Cut’n Cool Frisør Århus

De er en morder frisørsalon, som ligger i Århus. De har både mænd, kvinder og børn som kunder.

Frisør i risskov

Risskov byder på mange lækre specialbutikker og indkøbscentre. Det er en attraktiv bydel, da den strækker sig langs skoven og stranden med Aarhus Bugten. Risskov byder også på mange fantastiske frisørsaloner, så du og/eller hele familien kan blive forkælet med en klipning. Du vil både finde dame og herrefrisører her i Risskov. Find frisør i Aarhus lige her.

Frisør risskov nordre strandvej

Nordre Stranvej er en strækning der ligger tæt på Aahurs Bugten. Her vil du kunne finde nogle lækre frisøre, som står klar til at klippe dig. Om du er mand, dame eller har børn med, så kan de hjælpe dig/jer. Der ydes god kundeservice og du er i gode hænder. Der vil også være mulighed for at kunne købe diverse hårprodukter som frisørerne selv anvender til deres kunder. Så det er bare med at vælge, hvilken frisør, som passer til dig.

Billig frisør risskov

I Aarhus finder du en bydel der hedder Risskov. Den ligger i den nordlige del af Aarhus C. Du vil med garanti finde en frisør som kan hjælpe dig eller din familie med en klipning eller måske der trænges til en ny hårfarve? Nogle af frisørene giver procenter, hvis man klippes inden kl. 12 eller hvis du er studerende.

frisør århus
Frisør Risskov

Frisør vejlby risskov

Vejlby Risskov som ligger nord for Aarhus C byder på mange forskellige og lækre frisøre, som altid står klar til at kunne give dig en god oplevelse. Uanset om du selv skal til frisøren eller blot søger en til familie eller venner eller blot vil give en gave, så har du mange gode muligheder og bud på gode og kvalitetsbevidste frisøre i Vejlby Risskov.

Frisør nordre strandvej risskov

Nordre Strandvej i Risskov tilbyder mange skønne frisøre, som vil være klar til at tage imod dig og/eller din familie. Der er altid mulighed for at få råd og vejledning, inden en klipning eller favning, eller blot råd til pleje af håret. Der kan også købes kvalitets produkter, som frisørerne selv bruger til deres kunder.